google-site-verification=i7okXAb1iWnWm-f3ion5WpIoS7ItX3kagbRPJp5AiOE google-site-verification=mDENty-5TCa_vOHTAjxcOa-uGZHxyFVAWHfFyVJ9zI8
top of page

Om Mig

Skrivvägledare och Coach Merika Gustavsson

Jag heter Merika och är Certifierad Stresscoach, Skrivvägledare och Diplomerad EFT-coach. Anledningen till att jag vill hjälpa dig till att skapa ett stressfriare liv är att jag har egen erfarenhet av att leva med stress och ångest. Jag utgår alltid från mig själv i min vägledning och erbjuder dig ett smörgåsbord av metoder och strategier. Mitt motto är att du har svaren, gör arbetet och jag vägleder dig i din utveckling.

Om Företaget

MEG Coaching grundade jag för att kunna hjälpa andra utifrån min egen erfarenhet. Har levt med psykisk ohälsa orsakad av stress och ångest. Det jag tipsar om är strategier och strukturer som jag själv har prövat och använder själv. Jag erbjuder coachande blogg inlägg, coaching via e-mail, WhatsApp och workshops i Write Your Self (Berättelsen är min) i grupp, individuell skrivvägledning via videosamtal på Google Meet.  Kontakta mig för diskussion kring dina önskemål.

Är godkänd för F-skatt

Logga
bottom of page