google-site-verification=i7okXAb1iWnWm-f3ion5WpIoS7ItX3kagbRPJp5AiOE google-site-verification=mDENty-5TCa_vOHTAjxcOa-uGZHxyFVAWHfFyVJ9zI8
 

Orden har frusitOrden har frusit till is

Gnistrar vackert på någotvis

Håller hårt i sin magi

Tysta de förbli

Gäckar mig stort

Öppnar ej sin magiska port

Ramlar ur min hand

Som pärlor på ett band


©️Merika


Efter att ha genomgått en jobbig händelse kan det vara svårt att sätta ord på dina känslor och tankar. Ett sätt att nå dem kan vara att skriva ner dem. James W Pennebaker gjorde en studie kring effektrerna av läkande skrivande på 1980-talet. Resultatet blev att skriva varje dag flera dagar i rad ger ett ökat välbefinnande. Idag likställs effekterna med daglig meditation. Att ägna dig åt läkande skrivande minskar din oro, stressnivå och ångest.


Mitt koncept Berättelsen är din är en kombination av läkande skrivande och coaching via email. Syftet är att du ska öka din självkännedom, återta makten i ditt liv, försonas med ditt förflutna samt lära dig acceptans i livet. Målsättningen med skrivövningarna är att du ska få ett annat perspektiv på händelser i ditt liv, reda ut ditt inre trassel, hitta dina lösningar. Övningarna är individanpassad och har ingen regel om hur de ska utformas. Gemensamt är att du ska skriva vad som kommer till dig utan att tänka på stavning, meningsbyggnad, innehåll eller andra tekniska detaljer. Redigering kan du göra i efterhand. När du gjort en övning skickar du in den till mig. Jag ger dig mina reflektioner på texten och för en dialog kring det tema du önskar bli coachad i.


Kommande blogginlägg kommer innehålla coaching med en avslutande skrivövning. Vill du veta mer klicka på knappen nedan

Skrivövning

Sätt klockan på 15 min och skriv fritt om ett minne. Skriv i den ordning minnes bilderna kommer. Bry dig inte om den kronologiska ordningen, stavning, meningsbyggnad eller andra tekniska detaljer.