google-site-verification=i7okXAb1iWnWm-f3ion5WpIoS7ItX3kagbRPJp5AiOE google-site-verification=mDENty-5TCa_vOHTAjxcOa-uGZHxyFVAWHfFyVJ9zI8
 

Kärleksbrevet

Tänk att få det där fantastiska kärleksbrevet som många drömmer om. Ett brev som lyfter dig att sväva på rosa moln. Visst skulle det kännas fantastiskt?


Alla har en inre dialog antingen medvetet eller omedvetet. Människan tänker 50.000 till 60.000 tankar varje dag och 95% är samma tankar Det spelar ingen roll om det är medvetna tankar eller omedvetna, positiva eller negativa, bra eller dåliga. Alla sätter de spår i ditt inre. Skapa dig en medvetenhet om hur din inre dialog låter, hur du pratar om dig själv och andra. Då kan du ta bort negationer som är en stor del i älska dig själv. När du är i balans är det enklare att välja rätt. Lyssna inåt, följ din intuition, lita på din förmåga och dina känslor. Lev ditt liv som du vill bli ihågkommen. Uppfyll dina behov, inifrån och ut, sikta mot stjärnorna så får du se var du landar. Se det positiva i allt som händer även i de motgångar som kommer i din väg. Det finns alltid något att lära sig och all form av erfarenhet är användbar. Hitta din väg till att höja dig själv till kärleksfulla skyar, beröm dig själv. Du är den viktigaste personen i ditt liv. Utan dig har du inget liv alls.


Skrivövning


Skriv ett kärleks brev till dig själv. Skriv det som om det är från din vän, din partner, hemlig beundrare. Lyft fram goda egenskaper som du har eller önskar att du hade.