google-site-verification=i7okXAb1iWnWm-f3ion5WpIoS7ItX3kagbRPJp5AiOE google-site-verification=mDENty-5TCa_vOHTAjxcOa-uGZHxyFVAWHfFyVJ9zI8
 

Sommar = återhämtning

Det är naturligt att visa omsorg om andra. Lika självklart borde det vara att prioritera tid på dig själv, sätta din återhämtning först. Nej det är inte egoistiskt utan helt enkelt ett sätt att visa att du värdesätter dig själv högt.


Tänk dig att du ska rädda någon från en sjunkande båt utan att själv ta på dig en flytväst. Det fungerar inte speciellt länge. Samma gäller när du ska hjälpa andra. Du behöver ta hand om dig själv för att orka ta hand om andra. Att ha självomsorg innebär inte bara att äta hälsosamt, motionera, sova tillräckligt utan även återhämtning. Nu är sommaren här och alla möjligheter till att prioritera dig själv och det du tycker är kul. Ta dagen som den kommer, vad noga med vad du väljer att göra, stanna upp, befinner dig här och nu. Framför allt njut av din ledighet. Du som är egen företagare unna dig ledighet i sommar.


Jag har 6 veckors semester från mitt ordinarie jobb. 42 långa härliga obokade (har faktiskt en weekend bokad 😃) dagar att göra vad jag vill. Dagar där jag ska ta hand om mig själv och mina relationer, umgås med min bästa vän pennan och framför allt hämta kraft inför hösten. Blogginläggen återkommer i september. Skickar med dig en skrivövning över sommaren.


Skrivövning

Själv tänker jag köra en semesterstreak där jag ska skriva minst en mening varje. Häng på du med och upptäck vad pennan kan göra för ditt välmående.


Ha en härlig sommar så syns vi i höst

Merika